Інгредієнти: запечена яловичина, сир дор-блю та гірчично-медовий соус.

Брускета з лососем
Інгредієнти: лосось, авокадо, в’ялені томатами та крем-сир.

Млинці “А-Ля манікоті”
Інгредієнти: тонкі млинці з крем-сиром “Філадельфія”, слабосоленим лососем і червоною ікрою. Подається з каперсами, оливками та лаймом.

Салат з лососем та авокадо
Інгредієнти: мікс салату та руколи з лососем, крем сиром, томатами, авокадо, заправлений горіховим соусом.

Салат з креветкою в мигдальних пластівцях та міні моцарелою
Інгредієнти: мікс салату з руколою та тигровою креветкою в мигдальній паніровці, томатами та моцарелою, медово-оливкова заправка.

Салат “Цезар”
Інгредієнти: мікс салату з соусом “Цезар” з томатами черрі, перепелиним яйцем, обсмаженим беконом, запеченим курячим філе та крутонами.

Салат Грецький
Інгредієнти: овочевий салат з огірків, томатів, солодкого перцю та червоної цибулі, сиром фета, оливами, під оливково-бальзамічною заправкою.

Шу шоколадний або вершковий
Інгредієнти: заварне тісто, крем вершковий / заварний /вершково-шоколадний.

Торт “Спартак”
Інгредієнти: шоколадно-медові коржі з масляно-заварним кремом.